Rumlepotte

Praktisk info

Vigtig information når man skal med bussen

Som altid vil det være en stor hjælp hvis I ringer så tidligt på morgenen som muligt hvis I holder en fridag eller ved sygdom.

 

Tidsplanen

 

Kl. 8:30: Tisser vi af og går i garderoben. (Hvis I afleverer
ved bussen, så husk at tisse af hjemmefra)
Kl. 8:45: SKAL dit barn senest være her. Vi går ud til
bussen.
Kl. 8:50: Går vi op i bussen. Børnene krydses ind, får
en siddeplads, sikkerhedsselen spændes og vi fortæller
hvor turen går hen.
Kl. 9:00: Kører bussen.

 

Vi vil bede jer sige farvel i Børnehuset eller udenfor bussen, dvs. ingen forældre i bussen!

I beslutter selv om I vil blive og vinke, men for nogle børn, kan det føles som lang tid, at sidde i op til 10 minutter, og kigge ud på mor eller far gennem ruden.

Hvis I er kommet for sent og bussen er kørt, må I enten tage jeres barn med hjem igen, eller selv kører ud og aflevere jeres barn ved bussen. Vi kan altså IKKE tilbyde pasning i Børnehuset i barnets bus uge.

Vores planlægning skal respekteres og I kan ikke bytte dage og uger indbyrdes. Grupperne er dannet ud fra pædagogiske overvejelser og særlige hensyn.

 

Bussen er tilbage ved Børnehuset kl. 15:15 hvor I kan hente jeres barn ved bussen eller senere i Børnehuset.

Henter I ved bussen, skal I sørge for at I siger farvel, til den person der står for afkrydsningen.

Steder vi kører hen

Vi ser bussen som et redskab til at arbejde med vores naturprofil, og til at nå længere væk, end vores normale radius. Vi arbejder ud fra sammenhængende forløb, hvilket betyder at vi sammensætter vores destinationer ud fra, hvordan de bedst understøtter vores pædagogiske mål.

Vores destinationer kan variere meget, f.eks. Kongelundsskoven, Dyrehaven, Amagerstrandpark, Ishøj naturcenter, Eghjorten naturlegeplads osv.

Mad

Vores køkken levere dagligt mad til Rumlepotten/bussen, og standarten er derfor den sammen som i resten af institutionen. 

Vi får lidt formiddags mad og noget at drikke, når vi er fremme, ved vores destination. Vi spiser også vores eftermiddagsmad, inden bussen sætter næsen hjemad igen.

Rygsæk, tøj og skiftetøj 

Hvert barn skal medbringe sin egen rygsæk.
Rygsækken skal gerne indeholde:

• 2 par underbukser
• 2 par strømper
• 1 undertrøje
• 1-2 par bukser
• 1 langærmet varm trøje
• Regntøj og gummistøvler

 

Jeres børn skal som altid have tøj/overtøj/fodtøj på til dagens vejr. En god ide vil være lige at tjekke vejrudsigten dagen i forvejen.

Dokumentation

Vi skriver dagligt lidt om hvad vi har lavet og oplevet i vores dagbog på KBHbarn, således at I som forældre kan følge med i hverdagen på samme vis som I er vandt til fra institutionen.

Kontakt til bussen

Skulle i få behov for at kontakte os i bussen, skal kontakten gå gennem Børnehuset, som vil sørge for at give beskeden videre. Se 'Kontakt'